Zorg gaat verder dan uw zorgverzekering

Het zorgseizoen is aangebroken en dus wordt het tijd om uw zorgverzekering weer eens onder de loep te nemen. Onderzoeksbureau Ipsos verwacht dit jaar een recordaantal overstappers. Dat komt omdat de korting van de meeste collectieve verzekeringen in 2020 aanzienlijk lager is, waardoor de premie flink kan oplopen.

Gezin wandelt in het bos

Tweederde van alle Nederlanders heeft een collectieve zorgverzekering. Zij zullen waarschijnlijk extra scherp naar de voorwaarden en premie van hun eigen zorgverzekering kijken. De kans is groot dat ze op zoek gaan naar alternatieven. Meer over de collectieve zorgverzekering in 2020 leest u in dit artikel.

Collectieve basisverzekering

Uiteraard hebben we ook de veranderingen in de basisverzekering 2020 voor u op een rij gezet. Daarnaast leest u meer over aanvullende zorgverzekeringen, uw eigen risico en eigen bijdrage en de aftrekbaarheid van zorgkosten.

Basisverzekering 2020

Aanvullende zorgverzekering

Eigen risico en eigen bijdrage

Zorg voor anderen

Maar zorg gaat natuurlijk verder dan uw zorgverzekering. Daarom besteden we in deze editie van ons online magazine ook aandacht aan zorg voor anderen. Mantelzorg, bijvoorbeeld.

Mantelzorg

Zorg voor uzelf

Minstens zo belangrijk is het om goed voor uzelf te zorgen. Daar heeft iedereen baat bij! Daarom leest u in deze editie ook over lekker en gezond eten en fit blijven.

Lekker eten

Bewegen

Wintersport

Genieten van een heerlijke vakantie hoort ook bij gezond leven. Reist u in de komende maanden af naar een wintersportbestemming? Lees dan het artikel Goed voorbereid naar de wintersport.

Wintersport

Vragen

Heeft u tijdens of na het lezen van de artikelen een vraag of wilt u weten of uw verzekeringen nog wel op orde zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.