Met een bedrijfshypotheek helpen we ondernemers uit de buurt en de hele regio!

Bij het kopen van bedrijfspand krijgt u meestal te maken met een zakelijke hypotheek voor de financiering van het pand.
Wilt u meer weten over hoe de Bedrijfshypotheek van RegioBank u kan helpen? Of wilt u een zakelijke hypotheek aanvragen? Wij helpen u graag bij al uw vragen en de aanvraag.

Nieuws
Datum: 02-02-2023

Bedrijfspand kopen? Of bestaande hypotheek oversluiten? Wij helpen u graag.

Beste ondernemer,

Hoe gaat het met u en uw onderneming? Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en net als u lokale ondernemer. Wij kennen de buurt en de lokale markt goed en wij helpen u graag groeien. Bijvoorbeeld met onze Bedrijfshypotheek, waarmee u een bedrijfspand kunt kopen. Met de huidige rente is een pand kopen in veel gevallen aantrekkelijker dan huren. En omdat u de hypotheek aflost, bouwt u een zakelijk vermogen op.

Onze bedrijfshypotheek in het kort
• Een hypotheekbedrag tussen € 50.000 en € 1.000.000.
• Een lange looptijd tot 20 jaar.
• U lost jaarlijks minimaal 5% af. En kunt extra aflossen zonder kosten tot 5% van de hoofdsom.
• Financiering standaard tot 80% van de marktwaarde en soms tot 90%.
• U mag 40% van het bedrijfspand verhuren aan een andere ondernemer.
• Bouwen of verbouwen? Het bouwdepot geeft inzicht en overzicht in de kosten.

Voor wie waren wij reeds succesvol

Delicatessewinkels, kledingwinkels, winkels met speciale dranken, woonwinkels en bloemenzaken (detailhandel), snackbar,universele autobedrijven, loodgieters, bouw- en timmerbedrijven, bouwondernemers en bedrijfsverzamelgebouw, tandartsen, opticiens, kinderdagverblijven e.d.

U bent van harte welkom
Interesse in een oriëntatiegesprek? Dan bent u van harte welkom! We bekijken graag samen met u uw wensen en mogelijkheden. En we helpen u ook met het aanvragen van de Bedrijfshypotheek. Bel of mail ons voor een afspraak. U leest meer over onze bedrijfshypotheek op regiobank.nl/bedrijfshypotheek Graag tot snel.

David Gans
david@gansvanduivenbode.nl

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag